Zoeken
Productcatalogus
Alle vermelde prijzen op onze website zijn EXCLUSIEF 21% BTW
 

TOP ! Kantoormeubelen v.o.f.
www.kantoormeubelkampioen.nl
Bernard Pothaststraat 21
6464 HD  Kerkrade
Tel. 045 - 533 27 11
5f9240ca98494021ff333a1537b09aca.jpg
 • Afhalen - zonder extra kosten
  Op afspraak kunt u in ons magazijn terecht om uw gekochte artikelen, indien gewenst, zelf af te halen.
   
 • Levering Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden)
  Leveringskosten € 35,00 excl. BTW, ongeacht het aantal bestelde artikelen.
(De tarieven van onze transportkosten zijn gebaseerd op levering tot aan de eerste deur op de begane grond).
 
De bestelde artikelen worden via onze vaste transporteur bij u thuis bezorgd. Onze afdeling planning belt u voor het maken van een afspraak. 

Bezorging geschiedt binnen maximaal 5 werkdagen en betaling kan bij levering of via bank vooraf.

Bestellen kan eenvoudig via:

Betaalmethodes
 1. Betaling bij aflevering (veilig en vertrouwd)

  Indien u kiest voor betaling bij aflevering, dan betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de transportkosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. Wel zo prettig, u betaalt immers pas nadat u uw bestelling in ontvangst heeft genomen en de goederen heeft gecontroleerd. 

  Na uw bestelling wordt telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van een afleverafspraak. U dient het bedrag contant te voldoen aan de chauffeur. Zorgt u er alstublieft voor het geld zoveel mogelijk gepast in huis te hebben. De bezorgers hebben, uit veiligheidsoverwegingen, maar een beperkte hoeveelheid wisselgeld bij zich.  
   
 2. Bankoverschrijving

  U kunt uw bestelling ook vooruit betalen door middel van een bankoverschrijving. U kunt het totaalbedrag overmaken op onze bankrekening onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. De verwerking van uw betaling kan enkele dagen duren. Vervolgens geldt een levertijd van maximaal vijf werkdagen.
   
 3. Levering op rekening

  Voor zakelijke klanten, overheidsinstellingen, -organisaties en stichtingen accepteren wij onder voorwaarden de betaling op factuur. Hiervoor hanteren wij onze algemene voorwaarden waarin onder andere een betalingstermijn van acht (8) dagen wordt gesteld. Dit gebeurd na een controle van de gegevens. Het is mogelijk dat kantoormeubelkampioen.nl om meer gegevens kan vragen zoals bijvoorbeeld een uitreksel KVK niet ouder dan 30 dagen. Tevens kan het zijn dat er van te voren een kredietcontrole wordt uitgevoerd. 

 
Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing
 
kantoormeubelkampioen.nl - Kerkrade - Tel. 045 - 533 27 11