Zoeken
Productcatalogus
Alle vermelde prijzen op onze website zijn EXCLUSIEF 21% BTW
 

TOP ! Kantoormeubelen v.o.f.
www.kantoormeubelkampioen.nl
Bernard Pothaststraat 21
6464 HD  Kerkrade
Tel. 045 - 533 27 11
5f9240ca98494021ff333a1537b09aca.jpg
kantoormeubelkampioen.nl is een groothandel voor kantoormeubelen en bedrijfsinventaris zoals o.a.: bureaustoelen, vergaderstoelen, kantoorkasten, archiefkasten, roldeurkasten, bureaus, etc. voor zowel zakelijk als privé gebruik met zeer concurrerende prijzen!

Een goede en correcte service staat uiteraardt hoog in het vaandel
Wij staan bekend om onze goede service, kwaliteit en snelle levering. Ons doel is om u als tevreden klant te behouden! Ook hebben wij de beschikking over een uitgebreide bezorg- en montage dienst, welke stipt en zéér correct volgens afspraak werkt.

Waarom is kantoormeubelkampioen.nl zoveel goedkoper dan andere aanbieders?
Ons concept is uniek en heel eenvoudig; Wij verkopen vrijwel uitsluitend via internet, hebben geen dure showroom, geen dure productcatalogus of winkel met personeel waardoor wij onze kosten zeer laag kunnen houden en waardoor wij tegen bodemprijzen kunnen leveren.

Tevens werken wij samen met meerdere grote fabrikanten en groothandels waardoor wij vrijwel alle producten binnen 5 werkdagen direct uit voorraad kunnen leveren !!!

Mocht u onze producten toch willen bekijken dan bieden wij u desondanks de mogelijkheid om op afspraak de producten te bekijken. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de gekochte artikelen op afspraak zelf af te halen.
 
Al onze meubelen voldoen aan de NEN-normen, 2009 en 1812 daar waar nodig is.

Maatwerk / specifieke wensen
Ook kunnen we specifieke wensen m.b.t. alle soorten meubelen realiseren. wij hebben de beschikking over een eigen werkplaats voor productie en maatwerk, zodat we ook kunnen inspelen op de speciale wensen van een klant. Voor maatwerk gelieve ons te contacteren.
 
kantoormeubelkampioen.nl - Kerkrade - Tel. 045 - 533 27 11